Gå til hovedindhold

Ny kontaktcenterkommune - Hvordan kommer vi i gang?

Læs mere om, hvordan man bliver ny kontaktcenterkommune her.

 • Læs op

Indhold

  Hvis du er ny kommune i DDH Kontaktcenter, eller overvejer at blive en del af DDH Kontaktcenter, kan du læse og downloade en samlet præsentation om DDH, roller, de tekniske krav, kontaktoplysninger osv. her:

  Velkommen til DDH kontaktcenter.pptx

  Der er 6 steps for at blive en del af DDH Kontaktcenter, før den første vagt afholdes.

  Alle steps er uddybet herunder:

  På opstartsmødet gennemgås planen og der skabes tryghed om processen frem til agenternes 1. vagt i DDH. DDH sekretariatet er vært for mødet og indkalder. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til tidspalen og på mødes laves kalenderaftaler.

  Det afholdes som et TEAMS møde og forventes at tage maksimalt 2 timer.

  Der informeres om, hvordan kommunen skal opsætte IVR (speak) i egen kommune i overensstemmelse med anbefalingerne fra DDH. DDH sekretariatet er vært for mødet og indkalder.

  Det afholdes som et TEAMS møde og forventes at tage maksimalt 1 time. Der vil i denne forbindelse også informeres om kommunens 7080-nummer, samt blive talt om omstillingen fra selvbetjening.nu guiderne.

  Vi tager udgangspunkt i Best case kommuner.

  Guiderne i Selvbetjening.nu skal klargøres.

  DDH anbefaler at arbejdet med at klargøre guiderne gøres i samarbejde med Selvbetjening.nu. Det er vigtigt at der kun er de fornødne centrale guider, at de benævnes korrekt og at der henvises tilbage til kommunen på den korrekte måde.

  SB.NU har stor kendskab til DDH kontaktcentret og kan vejlede.

  Onboarding og undervisning er obligatorisk og skal tjene til, at både ledelse og agenter er klædt godt på til at deltage i DDH-samarbejdet. Undervisningen består af 3 dele.

  A: Ledelse Mødes afholdes som et fysisk møde hos den pågældende kommune eller partner kommune. På mødet deltager kommunens ledelse, en DDH-ledelsesrepræsentant og DDH sekretariatet. Fokus for mødet er blandt andet at give sparring på, hvordan man som leder bedst muligt bruger de værktøjer, som DDH stiller til rådighed både strategisk samt i den daglige drift.

  B: Agent 1 Mødes afholdes som et fysisk møde hos den pågældende kommune. På mødet deltager kommunens ledelse og agenter.

  C: Agent 2 Mødes afholdes som et fysisk møde hos den pågældende kommune. På mødet deltager kommunens ledelse og agenter.

  I ugen op til den første rigtige vagt, skal agenterne tage en række prøve-vagter.

  Det sker sammen med øvede DDH-kolleger fra nabo- eller partnerkommuner.

  Stedet er i egen kommune, hvor teknisk setup og opsætning skal fungere.

  Kommunen er nu klar til at tage den første vagt i DDH Kontaktcenter. Efter ønske kan agenter fra nabokommunen være med for at hjælpe og guide på første vagt. 

  Sidst opdateret: 5. januar 2024